Beste deelnemers van het jeugdkamp,

Nog een paar dagen wachten en we zijn weer een weekendje op vakantie met de Rijnstreek. De organisatie heeft er weer veel zin in en de leiding staat te trappelen van ongeduld. We hopen ook op allemaal enthousiaste kinderen.

We vertrekken aanstaande vrijdag om 18.00. Laat even goed aan Robert van den Berg weten of je rechtstreeks gaat, of je nog vervoer nodig hebt of dat we je kunnen verwelkomen bij de Rijnstreek. Als je dat duidelijk op je briefje hebt gezet is dat natuurlijk goed genoeg. Maandag zullen we moe maar voldaan weer terugkeren naar ons mooie dorp.

We hebben dit jaar 12 leiding tot onze beschikking. En we kunnen rekenen op veel bekende gezichten, maar ook op wat nieuwe. De leiding is dit jaar:

 1. Robert van den Berg
 2. Dirk de Koning
 3. Wilbert van Elten
 4. Floris Woudenberg
 5. Robert Leemburg
 6. Rick van Duijn
 7. Stefan Engels
 8. Frank Verduyn
 9. Bob Harmsen
 10. Jos Schonewille
 11. Danny Pouw
 12. Leon Hagoort

We hebben dit seizoen 35 aanmeldingen gekregen.

In de bijlages vinden jullie alle informatie die nodig is voor het jeugdkamp, Lees dit goed door en stel gerust vragen.

Benodigdheden Jeugdkamp

Zo gaan we met elkaar om

Belangrijke brief Jeugdkamp

 

Let op!! Omdat er vorige keer het één en ander niet is goed gegaan, doordat we een aantal waarschuwingen hebben gehad zit er nu een extra brief in met daarin vooraf al enkele maatregelen. Helaas zijn we genoodzaakt om dit te doen om er zo voor te zorgen dat we ook de komende jaren terug mogen keren bij het YMCA tentenkamp. We rekenen dan ook op ieders medewerking.

 

Verder gaan we weer voor een onvergetelijk weekend zorgen!!

 

Tot vrijdag!

Groet,

Robert vd Berg