Al decennia lang is het Bedrijventoernooi bij De Rijnstreek een begrip. Ook dit jaar werd op deze mooie dag gespeeld voor de wisselbeker. In totaal waren er 8 teams ingeschreven en was er flink wat publiek op de wedstrijden afgekomen. Om 11.00 startten de 1e wedstrijden om rond de klok van 14.30 te starten met de troostfinales. De Botte Toekomst mocht de 3e plaats in ontvangst nemen.

De grote finale ging tussen 2 teams van niet-Nieuwerbrugse afkomst. Namelijk Blue Rent uit Bodegraven en de Waardeloze Doel Schoppers uit Driebruggen. VV De Rijnstreek stond op het punt de wisselbeker kwijt te raken, want Blue Rent kon voor de 3e keer op rij de beker winnen. Maar het waren dit jaar de buren uit Driebruggen die de cup meenamen. Aanvoerder en oud bekende Jelle Koenekoop kreeg de cup overhandigd.

Tenslotte willen we graag onze sponsoren Zijerveld Food en Eetcafe de Spijker bedanken. En natuurlijk de barmedewerkers Jan, Anita, Melanie, Marlou, Nadine en Eline. Maar ook de vaste leidsmannen Martien, Jan, Ajdin en John. En wat te denken van de BBQers Herman, Demis en Erik.

En als speciale vrijwilliger Greet van Elten.

We hopen volgend jaar op een minstens net zo gezellig toernooi.